Horváth Gábor dicsérete. Végre megtalálta a hangját!


Horváth Gábor lett a frissen megalakult kiskunfélegyházi képviselő-testület október 31-i ülésének legaktívabb felszólalója.

Horváth Gábor az Aranyhegyi-lakótelepen tapasztalható sorozatos áramkimaradások és feszültségesések kapcsán emelkedett felszólalásra. Kiemelte, hogy a gyermekes családokat kifejezetten érinti a probléma. Az áramkimaradások miatt háztartási gépek, s egyéb elektronikai eszközök is tönkrementek már.

A helyzet érdekessége, hogy a Nemzeti Fórum képviselője egyáltalán nem volt aktív felszólaló az elmúlt ciklusban olyannyira, hogy három év alatt mindösszesen három felszólalással élt a városháza dísztermében.

Zárójelben tennénk hozzá, hogy Horváth Gábor felszólalása kísértetiesen hasonlít Lőrincz Tibor korábbi független képviselőjelölt aznap megjelent facebook írásához, melyet a képviselő-testületi ülés előtt két órával posztolt.

Lőrincz Tibor: Olyan tájékoztatást kaptam, hogy az Kiskunfélegyházán, Aranyhegyi -lakótelepen a sorozatos áram kimaradás és feszültségesések miatt, háztartási gépek mennek tökre. Több gyermekes családok nem tudják a technika áldásait igény be venni, (nem a Tv-re gondolok). A probléma TÖBB ÉVE permanensen fenn áll. Akkor most jön a klasszikus kérdés, ki vagy kik mit tettek eddig, hogy ez a probléma megoldódjon?? Nem sorolnám fel a lehetőségeket, de vannak és megoldások is………….

Az eredeti poszt:


Like it? Share with your friends!

Szólj hozzá!

hozzászólás