Elképesztő, mit mert mondani Réczinek egy félegyházi


Mindannyian jó szívvel emlékezünk vissza a ’90-es évek népszerű vígjátékszínészének, Eddie Murphynek ‘A dzsentlemanusban’ nyújtott alakítására. Jeff Johnson, egy floridai kongresszusi képviselő posztjáért folytatott vetélkedésbe, a névazonosságra építve, benevez egy bizonyos Thomas Jefferson Johnson is. A választási kampány épp kapóra jön Johnsonnak: elindul és bekerül az Amerikai Egyesült Államok legfőbb törvényhozó szervébe. Ám megdöbbenve kell megtapasztalnia a valóságot, rá kell ébrednie arra, hogy a washingtoni „nagypolitika” egyáltalán nem olyan, mint amilyennek az iskolában tanítják. Az érdekek összeütközése, a hatalomnak a törvényhozókra gyakorolt hatása mindennek elmondható, csak tisztességes munkának nem.

Valahogy így járhatott ifj. Réczi László is mikor bekerült a félegyházi képviselő-testületbe, legalábbis egy külterületen élő félegyházi lakos szerint biztosan. H. Krisztián a közösségi médiában nehezményezte, hogy a külterületi beruházások elmaradnak vagy nem olyan mértékben valósulnak meg, mint a városközpontot érintő fejlesztések. Krisztián probléma felvetésére végül érdemi választ nem kapott.

Szó szót követett, majd H. Krisztián kimondta, amit sok félegyházi gondol, de nem mer kimondani: 

“…vagy Apukám érdemein kapaszkodol…”

Olvassa el Ön is:

Forrás: FB/Réczi László

FRISS: Egy másik külterületi lakos megerősítette a korábban H. Krisztián által leírtakat, s újabb megoldatlan problémák sorát vetette fel.

Forrás: FB/kiskunságON

Like it? Share with your friends!

Szólj hozzá!

hozzászólás