Korszakváltás a keszthelyi MSZP-ben


Brunner Tibort választották az MSZP Keszthelyi Szervezetének elnökévé a szervezet keddi tisztújító taggyűlésén. Az MSZP Zala megyei Területi Szövetség alelnöke, a Zala Megyei Közgyűlés Nemzetiségi Bizottságának tagja egyetlen jelöltként pályázott a tisztségre. A szervezet alelnökévé választották Németh Szabolcsot.

Brunner Tibor, a keszthelyi MSZP elnöke

Brunner Tibor beszédében hangsúlyozta, meglátása szerint Keszthely azoké kell legyen, akik Zala megye szerte azon gondolkodnak, hogy itt tanuljanak, itt dolgozzanak és itt éljenek. Mint fogalmazott, a következő két évben e mottó; “Keszthely legyen újra a Keszthelyieké” szellemében fog tevékenykedni a keszthelyi szervezet élén, hisz fontos, hogy mindenki otthon érezhesse magát a városban, aki itt tervezi leélni életét, keszthelyiek és Zala más vidékeiről érkezők egyaránt.

Az új elnök terveiről beszélve elmondta, átlátható, kiszámíthatóságot garantáló és számon kérhető szabályok szerint szerveződő és működő, erős szervezeti kultúrával rendelkező helyi szervezetet szeretne továbbépíteni. „Elsődleges feladatunk kell legyen közelebb kerülni közösségünkhöz, az átlag keszthelyi hinni akar a helyi MSZP-ben, de ehhez vissza kell nyernünk az emberek bizalmát. Ha a következő években kemény munkát, egységet látnak a keszthelyiek a helyi MSZP-ben, illetve azt tapasztalják, hogy őket megkérdezve hozunk döntéseket, akkor esélyünk van arra, hogy az önkormányzati és parlamenti képviselőink a közösségünk határozott támogatását érezve állhassanak ki ügyeinkért”– fogalmazott Brunner Tibor. 

Brunner Tibor közösségi oldalán számolt be először a tisztújításról:

 


Like it? Share with your friends!

Szólj hozzá!

hozzászólás