Nem hallgatott tovább Gőgös Zoli, ennek Juhász sem fog örülni


Az MSZP politikusa Gőgös Zoltán Facebook oldalán kendőzetlenül elmondta véleményét Juhász Péter legutóbbi megnyilvánulásáról:

Kedves Barátaim. Nem jellemző rám, hogy nyilvános oldalon lehetséges szövetségesekkel vitatkozzam, de túl öreg vagyok ahhoz, hogy megpróbáljanak hülyét, vagy sapkás, vagy sapka nélküli nyuszit csinálni belőlem. 

Juhász Péter megint belőlünk akar hülyét csinálni, ahogy teszi ezt éppen 6 éve, vagy a megjegyzéseivel, vagy éppen tv stúdióba berontva.

Én tisztességes szakmával, és múlttal a hátam mögött megtehetem, hogy ahogy eddig most is őszinte legyek

Értse már meg mindenki, hogy ez a felháborodás nem a kormányváltásról szól, hanem arról, hogy egy 1-2%-os párt hogyan akarja túlélni a következő éveket.

Ha a kormányváltás lenne a célja, akkor nem hagyná, hogy a rá adott szavazatok elvesszenek azzal,

hogy nem hajlandó Karácsony Gergő mögé beállani, és mindenáron külön listát akar. A DK-val azért lehetett külön megállapodni, mert az őrá leadott listás szavazatok várhatóan nem vesznek el. További listák teljesen értelmetlenek. Ennek ellenére itt is fogunk e miatt szavazatokat veszíteni.

Ezért ajánlottuk fel újra Karácsony Gergő vezetésével is a közös listát, hogy minden szavazat bejöjjön.

Az meg, hogy ők az új pólus, mi meg a régiek vagyunk baromság.

Bajnai Gordon kormányában s Szigetvári Viktor kabinet főnök volt, én pedig államtitkár.

Szabó Szabolcs jó munkát végzett, de soha nem lett volna képviselő, ha a helyi MSZP kampánycsapata nem dolgozik neki keményen.

Neki is meg kell érteni, hogy akkor nyerhet, ha közös jelölt lesz, és közös listán indul velünk. Ez az igazság, és nem az, hogy mi a FIDESZt- segítjük.

Igaz, nem járok síppal a számban, de eddig csak nekem sikerült olyan korrupciós ügyeket feltárnom, ahol elmarasztaló bírósági ítéletek születtek, és jelenleg is 100 vádlottal folyik, az évtized legnagyobb uniós támogatás lenyúlásra szerveződött maffia per, amit én tártam fel 3 éve.

Valóban nem lenne jó, ha sikeres ellenzéki politikusok egymás ellen indulnának, de ha egy helyen több alkalmas is van, azt egy gyors kutatással el lehet dönteni. Ahhoz, hogy az Együtt önálló listán induljon, ami mégegyszer mondom biztos szavazat vesztés 27 helyen kell saját jelöltet állítania. 

Kérdezem én a DK-t is, hisz megszólaltak ellenünk az ügyben. A kialkudott arányok alapján visszaléptet-e 12 jelöltet az Együtt Javára, akkor még nekünk is kellene 15-öt.
Én tudom a választ, hogy nem, de remélem ezt ők is őszintén kimondják.

Karácsony Gergely jó volt miniszterelnök jelöltnek az Együttnek, amíg velük volt csak szövetségben. Miután ö belátta, hogy 2-3%-al nem lehet kormányt váltani, rögtön ellenség lett, még hangfelvétellel is próbálták kicsinálni. 

A kormányváltáshoz más út vezet, a rengeteg meló, és az őszinte politizálás.

Én ezért kelek, ma is útra, ezért megyek holnap Orosházára segíteni a jelöltünket.

Én erre szegődtem, és nem is érdekel tovább a politika, ha nem sikerül Orbánt megbuktatni. Erről kellene tárgyalni, és nem hazug közleményekkel bekerülni a média térbe, hogy néhány napig erről, és ne Orbán bűneiről szóljon a sajtó.


Like it? Share with your friends!

Szólj hozzá!

hozzászólás