Eltiltott kiskunmajsai képviselő vezetheti a városi bizottságot?


Czombos Csaba kiskunmajsai szenátor érdekeltségi körébe tartozó cégek sorra bedőlnek, felszámolják őket, kényszertörlés, vagy éppen felszámolás alatt állnak. A gazdasági ügyektől 2021-ig eltiltott vállalkozó egyben az önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának elnökeként számtalan olyan ügyben dönt vagy foglal állást, ami a helyi gazdaság, vállalkozások sorsára van kihatással. Van erkölcsi alapja hozzá…

A „Tápboltos” – mert sokan csak így hívják – stílusa, megnyilvánulásai és viselkedése nem ismeretlen az itt élők előtt. 2014-ben a helyi politikai közéletbe a semmiből berobbant ÉK-es képviselőt szinte mindenki ismeri. A szintén ÉK-es Szekeres Béla alpolgármester kirúgását követően második emberré előlépett Czombos jól menő vállalkozónak tűnik az egyszerű szemlélő számára, azonban a színfalak mögött egészen mást láthatunk.

A képviselő körül ugyanis egymás után dőlnek be a cégek. Egy tatabányai lakótelepre bejegyzett cége (Sudoker Kft.) például kényszertörlés alatt áll, az itt folytatott „áldásos” tevékenysége miatt tiltotta el 5 évre a gazdasági tevékenységektől Czombost a cégbíróság. Az Ágasegyházára bejegyzett Szathmáry Bt. esetében a NAV kényszer-végelszámolást rendelt el a céggel szemben. Hasonló sorsa jutott a szintén Czombos tulajdonába vagy/és ügyvezetése alatt álló Első Alföldi Építőipari, Mérnöki Szolgáltató Kft., a Majsa Integrál Kft. és a Majsa Táp Kft. is.

Ha Czombos csak egy „mezei” vállalkozó lenne Kiskunmajsán, akkor valószínűleg senkit sem érdekelnének a zavaros cégügyei. Csakhogy ő egy választott önkormányzati képviselő, közszereplő, egy döntéshozó testület tagja, egy szakbizottságnak pedig elnöke is egyben. Ha a fenti ügyeiről és az abban játszott szerepéről nem tájékoztatta az ÉK-Fidesz-KDNP frakció képviselőit, akkor az az ő erkölcsi színvonaláról állít ki bizonyítványt. Ha igen, és ennek ellenére mégis tisztségében maradhatott a mai napig, akkor az már a polgármesterről és a jobboldali képviselőkről is hiteles képet fest a majsai polgárok előtt.


SAJTÓ HELYREIGAZÍTÁS:
www.kiskunsagon.hu internetes portálon 2017. szeptember 7. napján közölt „ELTILTOTT KISKUNMAJSAI KÉPVISELŐ VEZETHETI A VÁROSI BIZOTTSÁGOT?” című írás valótlan tényt híresztel és hamis látszatot kelt az Első Beton Kft.-vel összefüggésben. Az Első Beton Kft . helyreigazítási kérelemmel fordult a www.kiskunsagon.hu portálhoz. A portálunk az alábbi helyreigazítással él:

kiskunsagon.hu internetes portál 2017. szeptember hó 7. napján megjelentetett Czombos Csaba kiskunmajsai szenátorról írt cikket, melyben az Első Beton Kft-ről minden valóságtartalmat nélkülöző, megtévesztő, téves, hitelrontó és a mindenki számára nyilvános cégnyilvántartás adataival ellentétes, piaci károkat okozó tartalmú hamis tényállítást közölt. Szíves tájékoztatásul kell, hogy közöljük, hogy a több milliárdos éves forgalmat bonyolító, jelenleg is kiemelkedő nagyságrendű munkákat végző Első Beton Kft-nek Czombos Csaba soha nem volt se tulajdonosa se ügyvezetője. A valótlan tartalmú cikk közreadása miatt az Első Beton Kft.-től és olvasóinktól nyilvánosan is elnézést kérünk.


Like it? Share with your friends!

Szólj hozzá!

hozzászólás